ALKMAAR - Op zondagmiddag 10 juni staat Artiance geheel in het teken van theater en musical. Voor slechts € 5,- kunnen kinderen 6-12 jaar meedoen. Van 12.00-16.00 uur volg je korte workshops en ga je kijken naar een theatervoorstelling van productiegroep 10+.

Ouders zien vaak dat hun kinderen acteren, toneelspelen, dansen en zingen geweldig vinden. Wat is er nu leuker om samen met een groep jongens en meiden wekelijks met jouw favoriete activiteit bezig te zijn. Wil je eens ervaren hoe het is bij Artiance? Kom dan naar de superleuke theatermiddag op 10 juni!

Bij de Artiance theaterschool en musicalopleiding kun je een gehele leerlijn volgen. Vanaf 6 jaar kun je al beginnen in een musical- of theaterklas! Je kunt als je wilt, meerdere jaren meedoen; want ieder jaar is anders. Als je voldoende ervaring hebt opgedaan in een theater- of musicalklas kun je doorstromen naar een productiegroep.

De productiegroepen maken een echte musical- of theatervoorstelling met een compleet verhaal, kostuums, attributen en decor. Echt supertof; de voorstelling wordt meerdere keren gespeeld. Aan een productiegroep kun je alleen meedoen na auditie of op advies van de docenten.

Kijk op de website voor meer informatie www.artiance.nl
Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar