ALKMAAR - Aankomende zaterdag 17 september staat de Rotterdamse rapper met een exclusieve rooftop show op het dakterras van Podium Victorie. Afgelopen zomer stond eindelijk weer in het teken van festivals, concerten en feesten in de buitenlucht. Kevin komt het seizoen met stijl afsluiten: nog één keer los met de skyline van Alkmaar op de achtergrond, voordat het hele uitgaansleven zich weer naar de zalen verplaatst.

Slowflow
Kevin staat erom bekend dat hij alles in zijn eigen tempo oppakt, vandaar dat hij in eerste instantie naam maakte onder zijn alias Slowflowanimal. De rapper heeft een unieke stijl van muziek maken en rapt voornamelijk in verhalende vorm: met behulp van zijn woorden schetst hij een helder beeld van wat hij meemaakt en hoe hij de wereld om zich heen ervaart. Kevin is duidelijk geen artiest die heeft zitten wachten tot hij ontdekt werd, dat initiatief nam hij liever zelf in handen. Het resulteerde in 2016 in zijn debuutsingle ‘Op de Block’.

Hogere versnelling
Vanaf dat moment ging het ondanks zijn zo geliefde kalme flow hard. Een dag na het uitkomen van zijn EP ‘Kleine Versnelling’ stonden alle 9 tracks in de Top 50 van de Nederlandse Spotify. Voor een flink aantal nummers ontving hij zelfs goud of platina. Kevin blijkt toonaangevend: dat bewees hij nog eens extra tijdens zijn memorabele optreden op WOO HAH! in 2017.

In de jaren die volgden bleven de successen binnenstromen, zoals twee Edison nominaties en maar liefst 4 FunX Awards. Zijn laatste release was het album ‘Grote Versnelling’ in 2021, welke gepaard ging met een uitverkochte tour en een flinke handvol hits. Afgelopen zomer keerde Kevin terug naar WOO HAH! en zette een bizar strakke show neer op Lowlands, nu komt hij dus naar Alkmaar om het dakterras van Victorie voor de laatste keer deze zomer op z’n kop te zetten.

Tickets en info
Voor deze show zijn nog kaarten (€24,70 p.s.) verkrijgbaar via podiumvictorie.nl.