ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. In het in kerstsferen gehulde bad is er ontzettend veel te doen en te beleven. Ook op Tweede Kerstdag is het bad geopend.

Zwembad Hoornse Vaart start de kerstperiode met een disco op zaterdag 16 december. Speciaal voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar draait een live DJ de leukste kersthits. In de vakantie ligt er iedere dag een opblaasbare Wipe-Out in het 50-meterbad. Voor kinderen zonder zwemdiploma ligt het vrolijkgekleurde Experience Center in het Instructiebad. Iedere woensdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie. En zowel kinderen als volwassenen worden uitgedaagd voor een spel op de interactieve Bucketgame.

De kerstdiners er af trainen of juist even relaxen in deze drukke periode? Sportcomplex Hoornse Vaart biedt op de doordeweekse dagen een variatie aan Aquafitnesslessen gedurende de vakantie. In de wellnessfaciliteiten, de whirlpools, stoombaden of zonnebanken, is het mogelijk even bij te komen in deze drukke periode.

Kerstvakantieactie

Deze kerstvakantie kent het bad een speciale actie. Een ritje van de interactie glijbaan kan een vrijkaartje voor het nieuwe jaar opleveren. Wat moet je daarvoor doen? Kies bovenaan de glijbaan voor het spel inclusief foto. De foto wordt automatisch gemaakt en verschijnt op een scherm aan de wand. Mail de foto naar jezelf, plaats deze op Facebook en check in bij de Hoornse Vaart. De leukste vijf inzendingen worden door de Hoornse Vaart beloond met een vrijkaartje.

In de kerstvakantie kent het zwembad extra veel recreatieve uren. Ook tweede kerstdag is het bad geopend. Kijk voor de openingstijden en een overzicht van de Aquafitnesslessen gedurende de vakantie op www.hoornsevaart.nl/openingstijden.