ALKMAAR - Na een zeer geslaagde eerste editie van KaasPop Alkmaar in 2019 komt er ook weer een tweede editie van het leukste en gezelligste pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken en wel op 11 april 2020!

In augustus zijn we begonnen met de voorbereidingen voor KaasPop Alkmaar 2020 en ook dit jaar hebben wij weer een fantastische line-up!! Met als absolute hoofdact BLØF, aangevuld met Lange Frans & Baas B + band, Nederpop All Stars met Henk Westbroek (Het Goed Doel) en Erik Mesie (Toontje Lager), Son Mieux, The Sting, Uncle Harry’s Punch en een surprise act.

Wat houdt deze surprise act precies in? In samenwerking met Podium Victorie zijn wij op zoek naar lokale bands die eigen repertoire spelen. Via Facebook worden de 6 beste bands gekozen die op 29 maart mogen optreden in Podium Victorie waarbij de winnaar gekozen wordt door een professionele jury en gaat optreden in het voorprogramma van Bløf. Geïnteresseerd? Ga naar www.kaaspopalkmaar.nl en meld je aan!

Ook dit jaar zal er een split-produktie plaatsvinden, zaterdag 11 april 2020 KaasPop Alkmaar en op zondag 12 april het dancefestival Victorious met o.a. Chuckie, La Fuente, Ruben Vitalis, Harrie Snijders B2B Elias Chainboy, Diaz & Bruno, DJ Mem en meer…. Tickets zijn te bestellen via de website: www.victoriousalkmaar.nl Voor bezoekers die naar beide evenementen willen is het ook mogelijk een voordelig weekend ticket te kopen voor slechts €49,99. Tickets: www.kaaspopalkmaar.nl of www.victoriousalkmaar.nl


Kom jij ook genieten op dit fantastische festival?