ALKMAAR - Op 28, 29 en 30 september wordt voor het eerst in de historie van Sportpaleis Alkmaar de Wieler 3 daagse Alkmaar georganiseerd. Het wielerstadion wordt deze dagen gevuld met topsport én entertainment. Met veel aandacht voor de jeugdcategorieën, én een primeur: Voor het eerst staat in een Nederlandse 3 daagse het onderdeel stayeren op het programma. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl.

Naast het stayeren zullen van 28 t/m 30 september ook spectaculaire onderdelen zoals de koppelkoers en derny races de revue passeren in het Sportpaleis. Liefhebbers kunnen vanaf heden hun toegangstickets online bestellen. Ook wordt het bedrijfsleven de mogelijkheid geboden gebruik te maken van de speciale VIP- en bedrijfsarrangementen.

Meer informatie
De Wieler 3 daagse Alkmaar vindt plaats op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 september in Sportpaleis Alkmaar. De kaartverkoop is gestart, zowel voor toegang op afzonderlijke dagen als voor een passe-partout voor alle dagen. Verdere informatie omtrent dit evenement is te vinden op www.wieler3daagsealkmaar.nl.