ALKMAAR - Vandaag is de kaartverkoop voor seizoen 2020 – 2021 voor klassieke concerten in TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar van start gegaan. Een van de hoogtepunten in het aanbod is de Matthäus-Passion in de originele uitvoering van de Nederlandse Bachvereniging.

Veelzijdig klassiek programma
In zowel het theater als in de Grote Kerk staat een rijk programma aan het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van klassieke muziek. Het Nederlands Philharmonisch Orkest I Nederlands Kamerorkest speelt vijf concerten in Alkmaar, waarvan het Beethoven programma met de piano broertjes Jussen een wel heel bijzondere is.

Het Nederlands Kamerkoor is ook vaste gast in Alkmaar en komt o.a. volgend seizoen met een reprise van de ontroerende muziektheatervoorstelling ‘Vergeten’, waarin Arjan Ederveen een demente man speelt. Cappella Amsterdam brengt in de Grote Kerk de jubileumproductie ‘Veelstemmige Stad’ en ‘Grootinquisiteur’ en The International Holland Music Sessions presenteert in de Kleine Zaal van De Vest een nieuwe serie Koffieconcerten met jonge musici.


Dé Matthäus-Passion van de Nederlandse Bachvereniging
In de Grote Kerk Alkmaar met haar prachtige akoestiek presenteert de Nederlandse Bachvereniging volgend seizoen maar liefst drie concerten, met als absoluut hoogtepunt dé Matthäus-Passion. Een concert waar jaarlijks door vele liefhebbers enorm naar uitgekeken wordt.

Meer informatie en toegangskaarten
Meer informatie over het programma en de kaartverkoop is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl. Toegangskaarten kunnen ook worden gereserveerd via de kassa (tel 072- 548 99 99, dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).

Op vrijdag 17 april en vrijdag 15 mei gaat meer aanbod voor het nieuwe theater- en concertseizoen in de verkoop. Medio mei valt het nieuwe theaterprogramma bij vaste bezoekers op de deurmat.