ALKMAAR - Het is weer zover, de kaartverkoop van Kaeskoppenstad staat online. Een weekend vol avontuur en plezier! Leef je uit in het Kaesino en gok zo veel mogelijk geld bij elkaar of ga naar de KaeskopKinderKermis waar voor zowel jong als oud wat te doen is. Ook de minder actieve Kaeskoppen onder ons kijken hun ogen uit.

De eerste 2.500 EARLY-BIRD tickets voor €3,00 zijn vanaf NU te koop via onze website. Wees snel en haal hem binnen, want daarna worden de tickets €4,00.

Kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen, maar dienen wel een toegangsbewijs te tonen. Deze optie kun je kiezen tijdens het bestelproces.

www.kaeskoppenstad.nl/tickets/

Grimeurs en kappers gezocht!
Kaeskoppenstad is op zoek naar enthousiaste grimeurs en kappers. We doen er alles aan om het tijdsbeeld van Kaeskoppenstad te laten kloppen. Het Kleermakersgilde naait de mooiste kostuums en het Schrijnwerkersgilde timmert de tofste bouwwerken. Voor de kap en grime zijn we nog op zoek naar vrijwilligers!

Als grimeur krijg je een workshop van een professionele grimeur. Deze workshop is verplicht voor grimeurs en vindt plaats op 23 mei om 19.00 uur in Schagen.

Dus ben jij een grimeur of kapper óf lijkt het je leuk om dit te leren? Meld je dan bij ons aan als vrijwilliger en wees deel van een fantastische editie van Kaeskoppenstad!