ALKMAAR - Voor een avondje onvervalste blues-rock kan men vrijdagavond terecht in Podium Victorie waar Julian Sas met zijn band komt optreden.

Julian Sas, de winnaar van de European Blues Award voor beste artiest in 2016, is nationaal en internationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting. De band bestaat uit Julian Sas (gitaar en zang), Rob Heijne (drums), Fotis Anagnostou (bas) en Roland Bakker (orgel en piano). Zijn eerste album in 1996 werd ‘’Where Will It End?’’ genoemd en die vraag is nog steeds niet beantwoord. Muziek is zijn grote passie en hij is muzikant in hart en nieren. Waar het eindigt zal nog lang niet beantwoord worden, want hij is niet van plan te stoppen.

Julian Sas heeft recent een nieuw album uitgebracht. Voor dit album is de band vernieuwt en volgens Blues Magazine is het Julian Sas zijn beste band tot nu toe. Het album wordt 'Feelin Alive' genoemd. Want, vertelt de begaafde blues-rock gitarist: ”Na lange uren in de studio, na weer een muzikale zoektocht naar het onbekende, is het podium toch altijd weer de plek waar het moet gebeuren. Daar ben ik thuis en daar voel ik mezelf na al die jaren nog steeds heel erg goed, ik hou ervan om te spelen en muziek te maken voor de mensen, het is een dankbaar gevoel. Het maakt me gelukkig. De band heeft vuur, passie, gretigheid en liefde voor muziek weten om te zetten in een krachtig live album, vol met al hun stijlen en diversiteit aan sound”.

Kijk hier voor de ticketverkoop