ALKMAAR - Wil je wel eens optreden en heb je geen band? Of georganiseerd optreden met andere muzikanten dan je eigen bandleden? Join the Band Sessions biedt daarvoor de mogelijkheden, voor zowel beginnende als ervaren popmuzikanten. Op zaterdag 12 mei 2018 vindt Join The Band Sessions XL plaats in de grote bovenzaal van Koel310. Schrijf je in en doe mee. Deze XL sessie is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als publiek.

- Play it Koel met Join the Band Sessions.

- De grootste meezingkroeg van Alkmaar is terug! Alle grote hits uit de hitlijsten van de afgelopen 50 jaar komen voorbij.

- Join The Band Sessions pakt dit keer uit met meer dan 100 meespelers om er de grootste editie ooit van te maken! Verwacht een energieke avond met een bomvol muziekprogramma op 2 verschillende podia onder begeleiding van 2 toffe huisbands.

- Bij Join the Band Sessions staat het meespelen met de huisband van zo veel mogelijk verschillende vocalisten en instrumentalisten centraal. Naast de vele joiners zal dit keer als special act Popkoor Prestige van zich laten horen.

- Dans, zing & geniet van de lekkerste covers uit de muziekgeschiedenis!

- informatie locatie:
gratis parkeren
bus 4
pin aanwezig
grote zaal, 1e verdieping

Kijk hier voor meer info