ALKMAAR - Hedenmorgen maakte Podium Victorie bekend dat Jett Rebel een nieuwe show gaat doen in Alkmaar. De entertainer deed in oktober 2017 een spetterend, drie uur durend optreden in het Alkmaarse poppodium en keert in oktober 2018 terug.

Op de Facebookpagina van Podium Victorie staat sinds vanmorgen het volgende online: 'Een jaar na zijn weergaloze show in onze grote zaal, keert Jett Rebel terug naar Alkmaar. Op 11 oktober staat dit fenomeen wederom in Victorie. Daar kan je maar beter bij zijn.. Tickets zijn nu te koop!

Ook wij waren verleden jaar aanwezig bij het zinderende optreden van Jett Rebel. Bekijk hier nog eens de review van dat concert.

Paradijsvogel Jett Rebel doet alles op gevoel. Muziek maken, optreden, leven. Met de release van de megahit Louise in 2013 stapte hij in een achtbaan die hem in de jaren daarna voerde langs ontelbare festivals, clubs en tv-optredens. Jett Rebel bracht zes albums uit, steeds passend bij zijn state of mind. Albums ja, want hij is van de vinyl. “Van een plaat luisteren van voor naar achter, en weer opnieuw. In plaats van een playlist van allemaal artiesten waarvan ik de naam niet ken en waarvan ik niet weet wat ze nog meer hebben gemaakt.”

In maart van dit jaar was er de blijmoedige radiohit Amy en in juni volgde de single Good Boy. Rock, but different. But rock. Een voorbode? Wie weet… Jett Rebel verwelkomt je bij zijn clubtour; 7 steden, 7 shows. Zeven keer een avond vol muziek en spektakel, een onvergetelijke show, zoals we van hem gewend zijn. And you are invited.

Kijk hier voor meer info en tickets.