ALKMAAR - In het seizoen 2018-2019 viert TAQA Theater De Vest het 40-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Daarom roept het theater alle inwoners van Gemeente Alkmaar op om mee te doen aan de Wijkenactie. Per Alkmaarse wijk zullen er namelijk 40 vrijkaartjes (incl. pauzedrankje) voor prachtige theatervoorstellingen worden verloot onder hen die zich opgeven.

Elf Alkmaarse wijken
Gratis een fantastische theateravond beleven bij Scapino Ballet, Jazz Orchestra of the Concertgebouw of Orkater? Schrijf je in voor de Wijkenactie en wie weet zit jij binnenkort met gast in TAQA Theater De Vest of de Grote Kerk Alkmaar gratis te genieten van een verrassende voorstelling! Het werkt zo: Gemeente Alkmaar telt elf wijken en per wijk verloot het theater 40 vrijkaarten voor het nieuwe seizoen. Schrijf je in via het aanmeldformulier van jouw wijk op www.taqatheaterdevest.nl en je hoort uiterlijk een week voor de voorstelling of je in de prijzen bent gevallen.

40 jaar theater in Alkmaar
In september 1978 opende Cultureel Centrum De Vest haar deuren voor het eerst aan het Canadaplein. Het theater mag komend seizoen terugkijken op 40 memorabele jaren, vol bijzondere voorstellingen en geweldige bezoekers. Graag staan we even stil bij dit jubileum, samen met de inwoners uit de regio. Naast de ‘wijkenactie’ organiseert TAQA Theater De Vest dit jaar ook een extra bijzondere openingsavond, waarvoor naast de reguliere kaartkopers ook 400 gasten verwelkomd worden. Het gaat om groepen uit de samenleving die we willen bedanken voor hun inzet voor de maatschappij en om mensen voor wie een bezoek aan het theater misschien wat minder vanzelfsprekend is. Het theater heeft daarvoor verbinding gezocht met maatschappelijk relevante organisaties waaronder Voedselbank Alkmaar, welzijnsorganisaties, COA en Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over 40 jaar TAQA Theater De Vest op www.taqatheaterdevest.nl.