ALKMAAR - Eén van Nederlands meest gevierde actrices; Ingeborg Elzevier viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Ze doet dit in de komedie ‘Genoeg nu over jou!’, waarin ze schittert samen met Annick Boer en Peter Tuinman. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, één van de grootste toneelschrijftalenten van het moment. ‘Genoeg nu over jou!’ is op vrijdag 15 februari in TAQA Theater De Vest te zien.

Grappig, grimmig en herkenbaar
In de komedie ’Genoeg nu over jou’ staat de moeder-dochter relatie centraal. De voorstelling toont typische situaties en sluimerende emoties die zich af kunnen spelen binnen een gezin; even grappig als grimmig en erg herkenbaar. Op de verjaardag van haar overleden echtgenoot bezoekt de dochter haar ouders. Vader en dochter lijken machteloos tegen de grillen en scherpe tong van de dominante moeder, maar wat schuilt hier werkelijk achter?

Over Ingeborg Elsevier
Actrice Ingeborg Elzevier was jarenlang verbonden aan Toneelgroep Centrum in Amsterdam. Voor Toneelgroep Amsterdam was zij o.a. te zien in ‘De Stille Kracht’ en voor Hummelinck Stuurman o.a. in ‘Vrouwen van Later’ en ‘ Gouwe Ouwe’. Ook speelde ze in tv-series en films als ‘In voor- en tegenspoed’, ‘De Jurk’, ‘Grimm’ en ‘Kinderen geen bezwaar’. In 2012 ontving zij de ‘Blijvend Applaus’- Prijs.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Genoeg nu over jou’ is op vrijdag 15 februari om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 29,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel. 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 - 16.00 uur). Let op: er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!