ALKMAAR - De musical Jesus Christ Superstar komt naar Alkmaar! De epische en nieuwste bewerking van regisseur Ivo van Hove wordt vertolkt door een absolute sterrencast met Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat en de beste talenten uit binnen- en buitenland. Uniek aan deze versie is dat er op het toneel stoelen komen te staan van waaruit het publiek de voorstelling van heel dichtbij kan bekijken. De musical is van woensdag 20 t/m zondag 24 maart in TAQA Theater De Vest te zien.


Verhaal van hoop

Jesus Christ Superstar is een prachtige - puur door songs gedreven - musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin iemand, Jezus, zich tot een leider ontwikkelt met vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe beweging, een volksopstand. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen - samen met een live orkest - de basis voor een volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Meer informatie

De kaartverkoop voor deze musical gaat hard, wees er snel bij voor de beste plaatsen! Voor een aantal voorstellingen kunnen Super Seats worden geboekt:

je krijgt dan speciale zitplekken op het podium in plaats van in de zaal, waardoor je nóg meer wordt meegezogen in de beleving. Jesus Christ Superstar is van 20 t/m 24 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Aanvang 20.15 uur van 20 t/m 22 maart en op zaterdag 23 maart. Op zaterdag 23 en op zondag 24 maart zijn er twee matineevoorstellingen om 14.30 uur. De voorstelling wordt volledig in het Engels gezongen en geacteerd (er is geen Nederlandse boventiteling).