ALKMAAR - De komende maanden staat in TAQA Theater De Vest een aantal nationale en internationale Tribute Acts geprogrammeerd. Steengoeie (inter)nationale rockbands brengen muziek op de planken van o.a. Creedence Clearwater Revival en Rod Stewart. In het project ‘The Passion of Jesus Christ’ brengen de leden van de band The Best of Britain het indrukwekkende lijdensverhaal van Jezus met muziek van onder meer Led Zeppelin, U2 en Robbie Williams.

Trip down memory lane
Eind jaren zestig en begin jaren zeventig bestormde Creedence Clearwater Revival wereldwijd de hitlijsten met nummers als ‘Bad Moon Rising’ en ‘Proud Mary’. Slechts vijf jaar na het ontstaan in 1967 was het gedaan met de band. Gelukkig is er de uit Chicago afkomstige band The Fortunate Sons, die de legendarische muziek met grote precisie uitvoert. Te zien in TAQA Theater De Vest op donderdag 20 februari.

The Rod Stewart Story
Eindelijk is er een grote show rondom een van de grootste iconen van de rockmuziek: Rod Stewart. Een grote hit in Engeland en nu te zien in Nederland! Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door Paul Metcalfe, een fantastische zanger, die bijna niet van echt te onderscheiden is, én een geweldige live-band! Op dinsdag 17 maart hoor je het verhaal en natuurlijk de muziek van een wereldster die in de jaren zeventig en tachtig een waslijst aan hits scoorde, zoals 'Maggie May', 'Sailing', 'I Don’t Wanna Talk About' en 'Da Ya Think I’m Sexy'.

Lijdensverhaal met hedendaagse muziek
In een groots en hedendaags decor en ondersteund door een strijkersensemble wordt op woensdag 1 april door de zangers van ‘Best of Britain’ het indrukwekkende en wereldberoemde lijdensverhaal met hoogtepunten uit ‘Jesus Christ Superstar’ gebracht. Een meeslepende avond met muziek van onder meer Led Zeppelin, U2, Queen, The Beatles, Coldplay, Robbie Williams en Talk Talk.

Meer informatie en toegangskaarten
Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor meer informatie en het reserveren van toegangskaarten. Toegangskaarten kunnen ook worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).