ALKMAAR - De musical Grease keert terug in de Nederlandse theaters en is in mei 2023 maar liefst zes keer in TAQA Theater De Vest te zien! Producent Albert Verlinde presenteert na uitverkochte shows in 2006 en 2015 een gloednieuwe versie, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. William Spaaij, Marjolein Touw, Esmee Dekker en Jonathan Vroege. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk grote hits als 'Greased Lightning' en 'You're The One That I Want'. Reserveer nu alvast de beste plaatsen voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dans.

Liefdesverhaal met happy end


Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samenbrengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Kaartverkoop en meer informatie

Grease De Hitmusical is van woensdag 10 mei t/m zondag 14 mei in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 57,50 en kunnen worden gereserveerd via

www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (dagelijks tussen 17.00 – 21.00 uur).