BERGEN - Hierbij is weer de te leuke planning van Taverne, vergeet het niet in je agenda te zetten!

Freestyler (DJ Arturo S. )
vrijdag van 22:00 - 02:00 over 2 dagen

Wat is het toch lekker relaxed dansen in de Taverne, alles kan en alles mag, als het maar lol is. Vanavond draait de onvolprezen DJ Arthur Selbach aka Arturo S. uit principe een soulvolle discofunk set! Maar je weet nooit waar het heengaat....

3 november Taverne Live: Wet T-shirt Contest
Psychedelische funk, gemene rock & roll, lust, geweld en waanzin; deze band neemt je mee op een belachelijke reis door de komisch lelijke wereld van het dagelijks leven

Wet T-shirt Contest is:
Tim van Furstenberg - zang
Remco Schilder - gitaar, zang
Louis Carlebur - drums, zang
Manus Boerlage - basgitaar

Invloeden
Parliament, Funkadelic, George Clinton, Frank Zappa, Urban Dance Squad, Rage Against The Machine, The Meters, Mr. Bungle, Beastie Boys, Primus, Tom Waits, Aesop Rock, Red Hot Chili Peppers en nog veel, veel meer ...

21:00, vrij entree

4 november Taverne Live: Van Huys Uit
Van Huys Uit heeft er zin in! Ze zijn druk bezig met een nieuw album, maar het kriebelt. Dus wees welkom dit optreden, waarin je als het meezit al een sneak preview krijgt van het nieuwe werk.

Sterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de Nederpop band Van Huys Uit. Begin 2011 vonden de vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander het tijd om iets te doen met hun voorliefde voor het Nederlandse repertoire. Zo werd Van Huys Uit geboren.

Dat de band zo’n succes zou gaan worden, hadden deze jongens niet durven dromen. Met een grote vaste groep volgers en dagelijkse airplay op de landelijke radio, weet Van Huys Uit zich goed op kaart te zetten. “Met elkaar heel veel lol hebben, muziek maken én ook nog eens een groot publiek hiermee kunnen bereiken… dat voelt als een groot cadeau. We hopen dit nog heel lang met elkaar te kunnen en mogen doen”

In 2015 is Van Huys Uit genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie “Doorbraak van het Jaar”. Het grote publiek zal de band kennen van hun bewerking op Ed Sheeran’s “Thinking Out Loud” dat ze live hebben gespeeld bij Radio538 en sindsdien voor flink wat aandacht heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd “Dit Moet Wel Liefde Zijn” met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht onder hun eigen label.

In 2016 en 2017 is Van Huys Uit wederom genomineerd voor een 100% NL Award. Dit keer in de categorie “Band van het Jaar”

17:00 vrij entree