ALKMAAR - Na het bejubelde stuk ‘De Vader’ en de komische voorstelling ‘De Waarheid’ toert nu ‘Het Oog van de Storm’ van het Parijse wonderkind Florian Zeller langs de Nederlandse theaters. De voorstelling werd in 2016 al opgevoerd in Parijs en Londen en is nu in de Nederlandse uitvoering te zien met een scala van Nederlandse topacteurs, waaronder Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege. De voorstelling is op donderdag 19 maart in TAQA Theater De Vest te zien.

Het verhaal
In ‘Het Oog van de Storm’ volgen we André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward, zij een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Meer informatie en toegangskaarten
‘Het Oog van de Storm’ is op donderdag 19 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 35 en kunnen worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 of via www.taqatheaterdevest.nl.