BERGEN - Ook deze week staat er weer een leuk programma op de planning, hierbij hebben we ze voor je op een rijtje gezt.

Do 11 okt Dan German (UK) , outlaw Americana
Check: https://www.youtube.com/watch?v=0qPPWpG4cN0

"Ik heb drugs en straatbendes en prostitutie geprobeerd, ik heb geprobeerd om te smeken, te stelen of gewoon iets te verkopen, maar mijn handen en mijn mond en mijn voeten bewegen niet snel genoeg ..."

Dan German is een Americana singer-songwriter oorspronkelijk uit Londen, Verenigd Koninkrijk. Hij speelde shows in N.America en Europa en speelde met opmerkelijke artiesten als Scott Kelly (Neurosis) en Peter Katz (Juno & Canadian Folk Music Award Nominee).

Onder invloed van Townes Van Zandt, Guy Clark, Todd Snider, Bruce Springsteen en The Devil Makes Three loopt hij op een dunne lijn tussen Country, Folk en Blues. Zijn liedjes beschrijven het leven in alledaagse tegenspoed en de intrinsieke romantiek van de tragedie. Zijn droge humor vervaagt subtiel de grenzen tussen lachen en verdriet, tussen hoop en leegte. Zijn shows zijn keihard, bestaande uit emotioneel geladen songs en charismatisch eerlijke intermezzo's.

Dan is momenteel aan het opnemen en toeren vanuit een basis in Nederland.

Vr 12 okt Freestyler met DJ's Michael en Salinas
Alleen maar de te gekste 12"s vanavond, van disco funk soul naar house en weer terug, met deze twee topDJ's die weten hoe ze een echte grammofoonplaat moeten mixen.
AANVANG 22:00, VRIJ ENTREE
https://www.youtube.com/watch?v=yjQETalRpdg
https://www.youtube.com/watch?v=7_PIK0PYhkc

Za 13 okt Also also, liveband doet Oktoberfest Taverne Style
!!!!JETZT GEHT LOS!!!!! Zaterdag 13 oktober vanaf 21.00 uur OKTOBERFEST in de Taverne! Met Jägermeister, mooie vrouwen in Dirndl-jurken en live muziek van Also Also. Deze band speelt de meest verschrikkelijke Duitstalige hits die je het liefst nooit meer had willen horen. Maar tijdens Oktoberfest ontkom je er niet aan.

Van 99 Luftballons tot Ich bin wie du, en van Verdammt ich lieb dich tot Rosamunde, en dan van alles daar tussenin.
Bockworsten check, bierpullen check, shotjes jagermeister aan iedereen die zijn Beiersbest eruitziet..

Dus trek je lederhosen aan of je Dirndl-jurk, en bereid je voor op een avondje Germaans vermaak.

Aanvang 21:00, entree gratis

Vorig jaar: https://www.facebook.com/tavernebergen/videos/1596869550355984/
en vooral https://www.facebook.com/tavernebergen/videos/1596869550355984/

Zo 14 okt
Live: Sarah Smith (CAN)
Entree gratis aanvang 17:00

Check: https://www.youtube.com/watch?v=7_PIK0PYhkc

Sarah Smith zit qua muziekstijl in de lijn van bijvoorbeeld Melissa Etheridge, Alanis Morisette, Sass Jordan, Beth Hart. Dus rock/blues met een rauw randje. Haar stem wordt vergeleken met: Bonnie Rait, Alannah Miles, Melissa Etheridge en natuurlijk Janis Joplin.

Sarah Smith vergaarde internationale roem als zangeres van de rockband The Joys. Haar nieuwe soloalbum The Journey is internationaal zeer goed ontvangen. In Canada heeft de zangeres prijzen gekregen voor beste rockzangeres en beste singer-songwriter. Momenteel richt Smith haar pijlen op Europa. Voor de liefhebber van stevige rockchicks een unieke kans om te genieten.