ALKMAAR - Podium Victorie heeft ook in 2019 weer een enorme hoeveelheid te gekke concerten op de agenda staan. Hieronder een aantal van onze aanstaande hoogtepunten voor de eerste helft van 2019.

JOE SUMNER 02 FEBRUARI
Joe Sumner, zoon van Sting, zanger en bassist van Fiction Plane, keert terug naar Victorie. Nederland maakte in 2007 kennis met Sumner toen Fiction Plane’s single 'Two Sisters' een grote hit werd.

THE BOOTLEG BEATLES 13 FEBRUARI
The Bootleg Beatles vertolken The Beatles op zijn best. Omarmd door Paul McCartney himself en de enige tributenband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken.

DOUWE BOB 02 MAART
Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Van Beste Singer-Songwriter tot hitmachine, Douwe Bob blijft een van de meest eigen en charmante artiesten van ons land.

MY BABY 04 APRIL
MY BABY bestaat uit de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyk, en gitarist Daniel Johnston uit Nieuw-Zeeland. Het drietal stond al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, won een Edison en toerde door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

PINK FLOYD PROJECT 13 APRIL
In een ruim 2,5 uur durende trip down memory lane brengen de twaalf bandleden van Pink Floyd Project een show waaruit de liefde voor Pink Floyd haast voelbaar, maar zeker hoorbaar is.

KRS-ONE 08 JUNI
Het is onmogelijk om het over de hiphop geschiedenis te hebben zonder KRS-One te noemen. Je kent KRS-One van klassiekers zoals ‘Sound Of The Police’, ‘MC’s Act Like They Know’, ‘Mortal Thought’ en ‘Step Into A World (Rapture’s Delight).

SISTER SLEDGE 21 juni
Sister Sledge bestormde de wereldwijde hitlijsten met pophits als 'We Are Family', 'Lost In Music', 'He's the Greatest Dancer' en 'All American Girls' in de jaren zeventig. De nog levende zussen vertolken alle hits met geweldige live-band!

Meer informatie vind je op podiumvictorie.nl