ALKMAAR - Waarom is de lucht blauw? Waarom val ik niet van de aarde? Het zijn vragen die je altijd kunt blijven stellen, want in elk antwoord zit meteen weer een volgende vraag. Voor iedereen die nieuwsgierig is speelt Tg. Winterberg op woensdagmiddag 14 oktober de Grote Waarom Show. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zij kunnen zelf ook meedoen in het interactieve 'Fantasiedier' en natuurlijk ook zelf heel veel vragen stellen.

Éen groot vraagteken

In De Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg met poppen, proefjes, animaties, filmpjes én samen met het publiek op zoek naar antwoorden op vele Waaroms. Het is niet erg om iets niet te weten, de zoektocht naar antwoorden is een spannend avontuur waar anderen je bij kunnen helpen. Want als je alles denkt te weten, dan heb je niet genoeg vragen gesteld.

Je eigen voorstelling, poppenkast, grabbelbox en meer...

Maar er is meer! In de meedoe- voorstelling 'Fantasiedier' kun je voorafgaand aan de voorstelling in de foyer je eigen voorstelling spelen. Een vrolijke warming- up met koptelefoons die de verbeelding prikkelt. Ook kan het jonge publiek haar eigen Waarom-vraag in de poppenkast in de foyer stellen of in De Grote Waarom Show vraag-van-vandaag-Grabbelbox doen. Misschien wordt hun vraag wel in de voorstelling beantwoord! Kom voor en na de voorstelling in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!

Meer informatie en toegangskaarten

De Grote Waarom Show is op 14 oktober om 13.30 u en om 16.00 u in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 9,50 (excl. drankje). De kaartjes voor 'Fantasiedier' (voorafgaand aan de voorstelling) zijn gratis, maar moeten wel worden gereserveerd. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel. 072- 548 99 99 (van dinsdag t/m vrijdag tussen 12.00 – 17.00 uur)