ALKMAAR - Op zaterdag 9 maart organiseert de Alkmaarse impro-vereniging Papaver voor de 22e keer het Nannie Sterk Toernooi. Tijdens deze avond kunt u kijken naar hilarische en ontroerende scènes van de beste theatersport-groepen uit de regio. Een geweldige theateravond voor jong en oud.

Wat is theatersport?
Theatersport is een snelle vorm van improvisatietheater, waarbij verschillende teams korte scènes tegen elkaar spelen. Niets van de scènes is vooraf ingestudeerd, maar wordt ter plekke verzonnen op basis van suggesties uit het publiek. Zij bepalen het onderwerp van de vlijmscherpe scènes. Alle ingrediënten voor een hilarische avond! Maar de rol van het publiek is groter. Samen met de vakkundige jury bepalen zij de winnaar van het toernooi.

Het Nannie Sterk Toernooi van improvisatie-vereniging Papaver is inmiddels een begrip in de theatersportwereld. In 2018 wonnen de De Legendariërs uit Utrecht het toernooi. Dit jaar strijden zij samen met Tartrek (Haarlem), Placebo (Amsterdam) en het eigen team van Papaver om de lach van het publiek (en de felbegeerde wisseltrofee).

Wie is Nannie Sterk?
Het Nannie Sterk Toernooi is een jaarlijks eerbetoon aan de overleden mede-oprichtster en trainster van Papaver: Nannie Sterk. Jaarlijks start het toernooi rond januari als een interne competitie, waarin de spelers van Papaver in teamverband tegen elkaar strijden. Het winnende team verdedigt de eer van Papaver tijdens dit openbaar toernooi.

Datum: 9 maart 2019 - 20:00-23:00
Entree: €10,- p.p.
Locatie: Artiance-theater, Alkmaar

Reserveren
In de afgelopen jaren was het toernooi binnen enkele weken uitverkocht.Reserveren is gratis en sterk aan te raden. Kaarten zijn te reserveren via papaver.info/nst2019