ALKMAAR - Begin de kerstvakantie goed met een bezoek aan de prachtige en kleurrijke theatershow ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Een magische voorstellingen voor iedereen vanaf 2 jaar, waarin niet alleen het hongerige rupsje, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle tot leven komen. Op zondagmiddag 19 december om 14.00 uur en om 15.45 uur worden de allerlaatste voorstellingen van de tournee op 1,5m in TAQA Theater De Vest gespeeld.

Feest der herkenning De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al 51 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en wist dit najaar ondanks de pandemie nog 15 dagen in de Nederlandse en Belgische theaters te spelen. Rupsje Nooitgenoeg is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht en geluid effecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

Meer informatie en kaartverkoop
‘Rupsje Nooitgenoeg’ is op zondag 19 december om 14.00 uur en om 15.45 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 22,50 (kinderen t/m 12 jaar € 17,50) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Zolang de actuele Coronamaatregelen gelden wordt om een Coronatoegangsbewijs gevraagd voor toegang tot het theater.