HEILOO - Op vrijdag 15 september is ‘Hier Dooft Niets’ te zien bij Willibrordus Draait Door in Heiloo. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat cabaretière en zangeres Kirsten van Teijn.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat ‘Hier Dooft Niets’ elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze avond is dat cabaretière en zangeres Kirsten van Teijn. Kirsten zal in dit hartstochtelijke theaterconcert een persoonlijk inkijkje geven in wat haar inspireert, verwondert en beweegt en daarnaast een aantal liederen zingen uit haar lovend ontvangen voorstelling ‘Zalf’.

Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons 'Hier Dooft Niets' op goed bewaarde bijzondere locaties en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland en Maartje van Weegen te gast. Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over voorgaande voorstellingen van De Andersons:
"Wonderschone liedjes", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis".

Hier Dooft Niets speelt op vrijdag 15 september om 20:30 uur bij Willibrordus Draait Door te Heiloo Kaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 (5 Willies) aan de deur| Reserveren via: www.willibrordusdraaitdoor.nl/kaartverkoop| Meer info: www.deandersons.nl