ALKMAAR - Zet je schrap, want UPRISING gaat op zaterdag 10 maart opnieuw de strijd aan tegen de verruwing van de hedendaagse hardstyle. Na een succesvolle eerste editie waarin het tegengeluid op een nieuwe, authentieke manier hoogtij vierde, staat Victorious Events ook deze keer weer klaar met een ijzersterk plan om stand te houden.

Speciaal voor deze avond komt een grote delegatie aan gevestigde namen en opkomend talent samen, die het complete spectrum van de hardere stijlen aan bod zal laten komen.

De line-up:

B-Front
Requiem
Devin Wild
Rejecta
Prefix & Density
Demi Kanon
JNXD
Low-E & Zero Sanity
Bouncing Ball
Unchained
Crazed Keen
Bakero
Embraise
MC DL!

Podium Victorie is na de opening van haar spiksplinternieuwe locatie de perfecte plek voor hét hardstyle event in de kop van Noord-Holland geworden. Het geluid is loepzuiver en keihard, het ligt op een steenworp afstand van Station Alkmaar en is prima te bereiken met auto, fiets en benenwagen. Zien en horen is geloven.

Er zijn nog tickets beschikbaar in de online voorverkoop, deze kosten slechts €19,50 ex. fee. Het collectief is klaar om Alkmaar op haar grondvesten te laten schudden, dus tot zaterdag 10 maart in Podium Victorie!