AMSTERDAM - Bioscoopketen Vue en Donald Duck Weekblad, het vrolijkste weekblad van Nederland, slaan na eerdere succesvolle samenwerkingen wederom de handen ineen voor een nieuwe actie. Vanaf vandaag kunnen kinderen bij bioscoopketen Vue sparen voor verschillende filmcadeaus met als hoofdprijs één jaar lang gratis naar de bioscoop. Het Vue Film Spaarboekje is verkrijgbaar in alle Vue bioscopen en gaat in een oplage van 220.000 mee met Donald Duck Weekblad editie 39. De actie loopt tot en met 31 december van dit jaar.


Vue heeft acht kinderfilms - voor de leeftijd 0 tot 12 jaar - geselecteerd voor deze spaaractie: Brandweerman Sam: Klaar voor actie!, Smallfoot, Superjuffie, Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht, De Grinch, Buurman & Buurman Winterpret, Ralph Breaks The Internet en De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-Spelen. Op vertoon van een bioscoopkaartje ontvangen kinderen een stempel en een daar bijhorend cadeau en maken ze kans op een jaar lang gratis naar de bioscoop.

Rosalie Moorman, Head of Marketing van Vue: “Na eerdere succesvolle samenwerkingen, kunnen we Donald Duck Weekblad inmiddels een vertrouwde partner van Vue noemen. We zijn er dan ook trots op dat we de samenwerking nog een stap verder brengen waarmee we samen mooie acties op kunnen zetten voor families.”

Donald Duck Weekblad
Het spaarboekje staat boordevol Donald Duck strips: dat is dus heel veel spaar- en leesplezier ineen. Het spaarboekje is te verkrijgen bij alle Vue bioscopen, wordt verspreid onder alle Donald Duck abonnees en wordt meegehecht bij de Donald Duck die nu in de winkels te koop is. Zo kunnen alle kinderen mee sparen.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen. Meer informatie op https://www.vuecinemas.nl/