ALKMAAR - In 2013 ontving de hilarische en ontroerende musical ‘Kinky Boots’ elke denkbare Musical Awards in New York, met overal ter wereld uitverkochte zalen als gevolg. Dit seizoen maakt de feel-good musical een zegetocht langs de grote theaters in Nederland en op 25 en 26 maart is de Broadwayhit met o.a. Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch en Jonathan Demoor in de hoofdrol in TAQA Theater De Vest te zien!

Kinky laarzen en swingende choreografieën
Kinky Boots is een groots opgezette musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. De musical vertelt het verhaal van twee mensen die ogenschijnlijk niet veel met elkaar gemeen hebben. Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt de als bokser opgevoede Simon op zijn pad, die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden, omarmen ze elkaars verschillen en storten zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze ontwikkeling… Kinky Boots is de grootst opgezette reizende musical van dit seizoen en zit vol swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Say Yeah’ want op donderdag 25 maart viert KINKY BOOTS haar 100ste voorstelling in TAQA Theater De Vest! ‘Kinky Boots is op woensdag 25 en donderdag 26 maart in TAQA Theater De Vest te zien, aanvangstijd 20.15 uur. Toegangskaarten kosten € 52 en kunnen worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 of via www.taqatheaterdevest.nl