ALKMAAR - ‘Kom hier dat ik u kus’, de bestseller van de Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck, is voor het eerst voor toneel bewerkt. Het aangrijpende verhaal over liefde, geheimen en eenzaamheid is op donderdag 21 maart om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien.

Innerlijke stem
‘Kom hier dat ik u kus’ is een aangrijpend verhaal over beschadigde mensen die ongewild zelf ook weer mensen beschadigen. Het verhaal volgt Mona als kind, als twintiger en als dertiger. Bijzonder is dat de hoofdrol van Mona in de toneelbewerking wordt vertolkt door twee actrices. In het boek is er een belangrijke rol voor Mona’s innerlijke stem. Doordat Sophie en Kirsten steeds wisselen van rol tussen de persoon Mona en haar innerlijke stem wordt dit heel mooi weergegeven.
Bestseller De tweede roman van de populaire Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck werd binnen een week na de verschijning een bestseller en inmiddels zijn in Nederland meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Meer informatie en toegangskaarten ‘Kom hier dat ik u kus’ is op donderdag 21 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 29,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa van Theater De Vest (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur, tel 072- 548 99 99).