ALKMAAR - Op zondag 19 december om 14.30 uur speelt de voorstelling ‘Pap, doe normaal!’ in Theater De Vest in Alkmaar. Inwoners van Alkmaar kunnen hier gratis naar toe dankzij een bijdrage uit het Alkmaarse Sportakkoord! ‘Pap, doe normaal!‘ is de theatervoorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt: ouders, leraren en sportcoaches. Het is ook mogelijk samen met je kind (vanaf 10 jaar) de voorstelling te bezoeken. Tickets kunnen geboekt worden via www.papdoenormaal.nl.

Ouders van jeugdleden van sportclubs uit Alkmaar wordt de mogelijkheid geboden om gratis de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ te beleven. Alkmaar Sport en de gemeente Alkmaar hopen dat ouders daardoor gaan inzien dat het belangrijk is dat we met z’n allen werken aan een positief sportklimaat. De uitvoering vindt plaats op zondagmiddag 19 december in Theater De Vest in Alkmaar. De inloop is vanaf 14.00 uur, de voorstelling zelf duurt van 14.30 tot 15.45 uur (zonder pauze). Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar – dankzij het lokaal Sportakkoord – is de toegang is dit keer gratis. De voorstelling wordt verzorgd door Stichting Positief Coachen, een stichting die al vaker in Alkmaar met succes voorstellingen heeft gespeeld met verwante thema’s.

Kinderen die de voorstelling bezoeken moeten, gezien de situaties die in de voorstelling voorkomen, wel 10 jaar of ouder zijn. Het Corona Toegangs Bewijs is verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.papdoenormaal.nl, op deze site is ook een trailer van de voorstelling te bekijken.