ALKMAAR - Een marcherend gezelschap op stelten, een straatdisco en een date onder een gigantische jurk. Tussen 17 en 26 mei brengt Karavaan ook feest in de binnenstad van Alkmaar tijdens Karavaan Festival.


Karavaan brengt naast Karavaan Festival en het festivalhart in het Victoriepark ook theater naar de binnenstad, gratis toegankelijk voor iedereen.

3 data 3 acts

Op vrijdag 17 mei start om 14:00 een uitbundige act op stelten en live muziek van Close-Act. Ze beginnen op de Laat ter hoogte van de vernieuwde schoenenwinkel Mulders. Via de Payglop en de Oude Stad lopen ze naar het festivalhart in het Victoriepark. Op zaterdag 18 mei vindt om 14:30 Heart Attack plaats op de hoek van de Gedempte Nieuwesloot en de Marktstraat. Kom je ook in de enorme jurk om je hart te openen voor een volslagen vreemde? Op vrijdag 24 mei zie je om 14:30 de voorstelling Play Crowd op de Gewelfde Stenen Brug. Ook jij bent de performer van deze super dansshow!

Het gratis straattheater wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van ondernemersvereniging Alkmaars Bolwerk en in samenwerking met Alkmaarse ondernemers.

"We dragen graag bij aan de levendigheid van de binnenstad en bieden het winkelend publiek verwondering, een glimlach of de mogelijkheid om actief deel te nemen."

KARAVAAN FESTIVAL


Van 17 t/m 26 mei is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in de regio Alkmaar. Van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten, er is voor elk wat wils. Beleef uniek locatietheater op verrassende locaties in Alkmaar, Castricum, Egmond, vele plekken in de Schermer, Langedijk en Heiloo. Het festivalhart heet Yes In My BackYard en is een cocreatie van Karavaan en podium Victorie. In het Victoriepark is er volop live muziek en theater, foodtrucks en veel te beleven.

Kijk voor tickets en meer informatie op www.karavaan.nl/ en yesinmybackyard.nl