ALKMAAR - Nu nog in de kleine zaal van Victorie, volgend jaar misschien wel op Pinkpop of Lowlands. Tijdens Club Pussycat, What’s New? zie je veelbelovende bands. Op sinterklaasavond is het de beurt aan , Inge van Calkar, Subterranean Street Society en Pixle. Vanwege de bijzondere datum geeft Victorie deze editie cadeau! Gratis tickets zijn te bestellen via de website.

INGE VAN CALKAR
De Groningse Inge van Calkar is zeker geen nieuwkomer. De eerste single ‘Touchdown’ van haar te verschijnen EP ‘Full Color’ is afgelopen zomer benoemd tot de NPO Radio2 TopSong. Inge is met haar nieuwe tracks het domein van queens of pop Madonna, Lady Gaga, Kylie en Robyn binnengetreden. Electropop met een sensuele en rebelse uitstraling.

SUBTERRANEAN STREET SOCIETY
Je voelt de rauwe sound van de straat van het podium spatten. Deense frontman Louis Puggaard-Müller verliet in 2015 met enkel een gitaar op zijn rug zijn thuisstad Kopenhagen om in Amsterdam een nieuw leven op te bouwen. En dat is gelukt. Samen met Joost Koevoets (drums) en Ivo Schot (bas) deed hij mee aan de Popronde 2018 én ze waren aanwezig op Eurosonic 2019. Met stalen resonatorgitaren, hollow bodied basgitaren en rock ’n roll drums raken ze het publiek met een onbuigzaam geluid.

PIXLE.
Pixle. is een alternatieve rockformatie uit Heerhugowaard die het best opereert vanuit onbevangen improvisatie en muzikale chemie. Verwacht licht progressieve nummers vol onstuimige grooves, vette riffs,sfeervolle akkoorden en stevige uitbarstingen, maar op een 3-minuten popsong kun je de band ook betrappen. Momenteel werkt de band aan een eerste EP.

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl