ALKMAAR - Aanstaande zaterdag 13 juli opent er op het terrein van HAL 25 een pop-up taproom: The Scrapyard. Naast een ruim aanbod aan speciaalbier biedt dit proeflokaal een groot terras waar elke bierliefhebber deze zomer zijn hart op kan halen.


The Scrapyard

Achter podium Victorie is deze hele zomer een horecagelegenheid te vinden met maar liefst 1500 vierkante meter terras. The Scrapyard taproom biedt ruimte voor iedereen die van een lekker biertje houdt en zich graag buiten de drukte van de stad begeeft. Hier geniet je van de creatieve omgeving terwijl je de verschillende smaken proeft van speciaalbier uit binnen- en buitenland.


Feestelijke opening
Op 13 juli wordt The Scrapyard officieel en groots geopend. Naast de verschillende bieren op de tap zijn er ook foodtrucks en dj's aanwezig om het tot een gezellig feest te maken. De taproom opent om 13:00 uur en entree is gratis.
Na de opening op zaterdag is de bar elke donderdag en vrijdag geopend van 15:00 tot 23:00, op zaterdagen van 13:00 tot 23:00 en zondagen van 13:00 tot 21:00 uur. The Scrapyard is goed bereikbaar met de fiets en op 10 minuten lopen vanaf Alkmaar Centraal Station. Voor meer informatie kijk op facebook.nl/Moersleuteltaproom


Brouwerij De Moersleutel
The Scrapyard is tot stand gekomen door Brouwerij De Moersleutel, in samenwerking met HAL 25 en bierspecialist Rick Ooms. Brouwerij de Moersleutel is een brouwerij opgericht in 2015 en staat bekend om zijn bijzondere bieren met namen als Je Moer op een bakfiets, Motorolie, Smeerolie. De brouwerij heeft inmiddels al veel succes over de hele wereld en heeft met het openen van hun eigen taproom weer een mijlpaal behaald.