ALKMAAR - De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus is het tijd voor een gloednieuwe versie van de hitmusical MAMMA MIA! De musical ging 10 september in première in Amsterdam en is in december maar liefst vier keer in TAQA Theater De Vest te zien. Met een sterrencast van o.a. Brigitte Heitzer, René van Kooten en Soraya Gerrits, een live-orkest en een heerlijk verhaal vol romantiek en humor staat MAMMA MIA! garant voor een heerlijke middag of avond uit!

Het verhaal


Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

Meer informatie


MAMMA MIA! is in TAQA Theater De Vest te zien van 7 t/m 9 december om 20.15 uur en op zondagmiddag 10 december om 14.30 uur. De voorstelling op zondagmiddag 10 december is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Toegangskaarten kosten € 54
(Gouden Rang € 59) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl