ALKMAAR - Op dinsdag 2 april is de relatiekomedie 'Laten we eerlijk zijn' in TAQA Theater De Vest te zien. In de voorstelling ontmoeten de werelden van toneel en cabaret elkaar in een hilarische mix. De hoofdrollen zijn voor Owen Schumachter (Koefnoen), Beau Schneider (Hendrik Groen) en Hanneke Drenth (De Grote Drie).

Is er ergere stress dan burenstress?
Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je kan blijkbaar ook té eerlijk zijn... Van de makers van de succesvolle voorstelling 'Hart tegen Hart', schrijvers Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper, die het stuk samen met Rick Engelkes produceert. De regie is in handen van Bruun Kuijt.

Meer informatie en toegangskaarten
'Laten we eerlijk zijn' is op dinsdag 2 april in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 25 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).