DE RIJP - Houdt u ook zo van vakantie? Van Frankrijk? Van Het Leven? Op zaterdag 6 april brengt zangeres Tess Merlot tijdens haar voorstelling de bezoeker in Franse (vakantie) sferen. Samen mét een strijkkwartet en pianist Guillaume Marcenac komt ze naar de Grote Kerk in De Rijp voor de voorstelling Chante La Vie.

De Nederlandse Tess Merlot is bekend om haar Franse liedjes. In het blad “Frankrijk” wordt ze dan ook veelvuldig getipt. Haar eigen liedjes hebben een nostalgische stijl en sluiten naadloos aan op de onbetwiste chansonklassiekers van Jacques Brel, Barbara, Charles Aznavour en Jean Ferrat. Haar nieuwste liedjes zoals “mon cher papa” en het duet met Ben Cramer ”Je n’ai plus 20 ans” zijn hier een voorbeeld van.

Vier jaar geleden hoorde organisator Cartouche voor het eerst het lichtvoetige “Mon Paris” van Tess Merlot. Net als pop-kenner Leo Blokhuis, was Cartouche meteen onder de indruk. Toen haar eerste album uitkwam, kwam ze niet alleen op de radio en televisie, maar ook in de Grote Kerk van De Rijp. Tot groot genoegen van vele bezoekers. Zij genoten die avond van de bekende en onbekende Franse nummers. Dit keer neemt Tess ook nog een strijkkwartet mee. Dát vond Cartouche bijzonder! Vandaar opnieuw een voorstelling met Tess Merlot in De Rijp.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten € 16,00. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar via de website www.cartouche-graftderijp.nl en bij DA-drogist Rijkes (alleen cash). Op 6 april zijn vanaf 20.00 uur kaarten te koop bij de kassa in de Grote Kerk.