ALKMAAR - Wat krijg je als je de meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren en kan genieten van een verbluffend concert. Niemand minder dan Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis staan op zaterdag 25 maart samen in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest met 'The Francis and Dominic Show'.


Persoonlijke verhalen

'The Francis & Dominic Show' zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN'ers in zijn telefoon heeft staan, passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert het publiek de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici, En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat wanneer je klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, deze show fantastisch zal vinden.

Meer informatie en toegangskaarten

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis zijn op zaterdag 25 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 42,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa ( van dinsdag t/m zaterdag tussen 17:00 - 21:00 uur), telefonisch bereikbaar via 072 - 548 99 99.