ALKMAAR - Bloemen en planten zijn weer ‘in’. De Oude Stad is hot & hip en leent zich perfect om een bloemen en plantenmarkt te houden. De markt vindt plaats in de Oude Stad Alkmaar. Fnidsen, Wijde Glop, Hekelstraat, Visbanken, Mient en een deel van het Waagplein


Bloemen en planten zijn weer 'in'. De Oude Stad Alkmaar is trendy hot & hip en leent zich perfect om een bloemen- en plantenmarkt te houden. 'FLOWERPOWER' is een markt waar met name lokale ondernemers hun bloemen en planten of relevante producten verkopen en waar demonstraties en workshops gegeven worden. Te midden van het fleur en groen genieten van muziek, een hapje en een drankje.

Wat is er te doen:
• Verkoop van bloemen, planten, kruiden, zaadjes, bollen, potten, kleding (mét bloemenprint, zeepjes, kruidenthee, lifestyle, etc. etc.
• Demonstraties en workshops voor de grote en kleine bezoeker.
• Eten en drinken
• (Live) achtergrondmuziekje
• Winkeliers en horeca sluiten zich aan bij het thema flowerpower.

De locatie:
Het evenement vindt plaats in de Oude Stad Alkmaar (Fnidsen, Hekelstraat, gedeelte Waagplein, Platte Stenenbrug, Visbanken en De Mient)

Deelnemen als standhouder?
Ben jij een standhouder met producten die aan bloemen- of planten gerelateerd zijn? Dat is fijn! Wij zien je graag als deelnemer bij Flowerpower. Je kunt een kraam of standruimte per m2 huren.
Mail naar flowerpoweroudestadalkmaar@gmail.com of bezoek de website https://www.oudestadalkmaar.nl/c-4421171/flowerpower/