ALKMAAR - Kom naar de Open Dag op zaterdag 7 januari 12.00-16.00 uur in de Ateliers van Artiance aan het Canadaplein 3 in Alkmaar.

Laat je inspireren door de korte lezingen over fotografie, schilderen en andere onderwerpen, die ieder half uur tussen 12.00 en 16.00 plaatsvinden. Probeer alles uit in de gratis workshops en ervaar welke techniek het beste bij jou past. Er is zóveel te doen: Boetseren, Etsen, Tekenen en Schilderen, Fotografie, Illustreren, Kinderatelier 6-12 jaar, tekenen voor jongeren 13-17 jaar en Vooropleiding Kunstacademie, kies een workshop uit of probeer ze lekker allemaal! Er is een expositie van cursistenwerk, zodat je kunt zien wat er zoal in de lessen gemaakt wordt, er is koffie en limonade, én er is live muziek in de Ateliers!

Vanaf 9 januari kun je meedoen met alle kennismakingslessen in De Ateliers.

De Ateliers bieden een groot aanbod: van 4 lessen foto-bewerken met Lightroom tot beeldhouwen in steen tot

Het omgaan met de materialen en technieken die in de beeldende kunst gebruikt worden is natuurlijk een belangrijk onderdeel van alle cursussen, maar centraal staat toch het ontwikkelen van je fantasie, je uitingsmogelijkheden én niet te vergeten het plezier dat je in de Ateliers beleeft!

Wil je ook je creatieve mogelijkheden onderzoeken, maar heb je geen tijd op zaterdag 7 januari? Kom dan naar de gratis open lessen vanaf maandag 9 januari, meer info op: www.artiance.nl. of bel: 072-5404335