HEILOO - Na een succesvolle editie in Doorwerth in 2019 brengen we Hollands Gedistilleerd op zaterdag 24 september naar Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. De artiesten zullen van 20:30 uur tot 01:00 uur de beste meezingers van de Nederlandse bodem ten gehore brengen.


Een avond vol meezingers!

Om te garanderen dat het een avond wordt waarop gedanst en meegezongen, zijn de beste artiesten van eigen bodem geselecteerd. Deze avond is niet voor niets Hollands Gedistilleerd genoemd. Bezoekers kunnen luidkeels meezingen op de beste nummers van John de Bever, Danique, Ronald Engel en de avond afsluiten samen met Tino Martin!

De nummers van John de Bever en Tino Martin staan hoog in de Nederlandse hitparades, zo staan ze bijvoorbeeld trouw ieder jaar in de Qmusic Foute 1500 lijst. Ronald Engel en Danique zijn meermaals te vinden op Nederlandse buurtfestivals. Deze rasartiesten strijken op 24 september a.s. samen neer in Heiloo voor een avondvullende show waar gasten kunnen genieten van de echte Nederlandse sound!

Een avond vol hits

“Zij Weet het”, “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, “Zeven jaren”, “Het laatste rondje”, “Voorbij”, “Wanneer, wanneer, wanneer”, “C’est la vie”, “Bruine ogen” en nog veel meer meezingers zullen deze avond de revue passeren.

Wie erbij wil zijn

  1. De deuren zullen om 20:30 uur geopend worden en op deze avond is er plaats voor 600 enthousiaste gasten. De ticketverkoop is reeds gestart. Er worden verschillende soorten tickets aangeboden, bijvoorbeeld inclusief diner en/of overnachting, welke verkrijgbaar zijn bij het hotel en via de website van Fletcher Events (www.fletcherevents.nl).