ALKMAAR - Ben jij creatief en er klaar voor om je passie te delen met een groter publiek? Dan is Festival KUUB op zoek naar jou! Singer-songwriters, dansgroepen, muzikanten, theaterdieren, spoken word artists, dichters, beeldend kunstenaars, multimedia talent; iedereen die zijn vrije tijd aan kunst besteedt kan zich aanmelden voor ‘KUUB Breekt Door’.

Op 15 juni 2019 vindt de vijfde editie van Festival KUUB plaats op het Canadaplein te Alkmaar en in de omliggende culturele instellingen Artiance, Centrum voor de kunsten, TAQA Theater de Vest en Bibliotheek Kennemerwaard. KUUB roept creatieve doorbrekers van beginnend tot
semi-professioneel uit Alkmaar en omgeving op om zich vóór 10 maart aan te melden via http://festivalkuub.nl.

Ook amateurkunstgroepen, -verenigingen en -clubs uit de regio kunnen dit lustrumjaar hun voorstel via het online formulier indienen.

‘KUUB Breekt Door’ staat voor presenteren, ontmoeten, beleven en maken van kunst in de ruimtste zin. Op KUUB krijg je creatieve vrijheid, een groter publiek én de mogelijkheid om samen te werken met andere creatievelingen van jong tot ouder. Een uniek festival met gratis optredens, presentaties, kunst en creatieve activiteiten, op en om het Canadaplein.

Wie zich liever achter de schermen inzet voor een bruisend cultureel leven, kan zich opgeven voor de KUUB KLUB van vrijwilligers.
Stuur dan een mail naar info@festivalkuub.nl.