ALKMAAR - Nog héél even en dan barst het Canadaplein Alkmaar los met creatieve en culturele uitspattingen tijdens KUUB Breekt Door! Op 15 juni is de vijfde editie van het festival waarbij je kunt genieten van dans, theater, storytelling, live muziek, beeldende kunst, workshops, cabaret, goochelacts, creatieve belevingen én een uitgebreid kinderprogramma.


Kunstmuren rollen over het plein terwijl op negen podia bands spelen, groepen optreden en honderden cultuurbeoefenaars uit de regio van zich laten horen. Leef je uit met kunst, creativiteit en maak een digitaal kunstwerk in Virtual Reality. Volg de PrachtParade, pimp je Prachtstraatjes-tas, verwonder je over de expositie Bovenkamer, plof neer in de Silent Lounge, neem een frietje van de Vlaminck of geniet van de zon op een terrasje.

We nodigen je van harte uit voor KUUB Breekt Door op zaterdag 15 juni van 12.00-21.00 uur op het Canadaplein, in Bibliotheek Kennemerwaard, Stedelijk Museum, Artiance Centrum voor de Kunsten en TAQA Theater de Vest. Gratis en voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie vind je op Facebook, Instagram en het programma op: www.festivalkuub.nl