ALKMAAR - Detectiveschrijver Anne van Doorn zorgt deze feestdagen voor een feestelijke actie.

Zijn debuutroman ‘De ouders keerden niet terug’ is in prijs verlaagd van 17,95 naar 12,50 euro. Door de winterse sfeer is deze detective zeer geschikt voor feestdagen. Het verhaal gaat over een oude, onopgeloste zaak. Op een mooie winterdag verdween het Alkmaarse gezin Abdullah: “Die dag, woensdag 18 januari, begon met de belofte van een sprookje. Na een week strenge vorst verraste de winter voor het eerst met een betoverend laagje, maagdelijk witte sneeuw.”

‘De ouders keerden niet terug’ is het eerste deel in een serie over recherchebureau Research & Discover van Robbie Corbijn. Research & Discover is gespecialiseerd in cold cases. Corbijn bijt zich graag vast in zaken die de politie niet wist op te lossen. Naast deze roman zijn er inmiddels ook diverse e-novellen en een verhalenbundel van Anne van Doorn verschenen, waarmee hij in luttele maanden duizenden lezers heeft aangetrokken.

Om het allemaal nog feestelijker te maken, organiseert zijn uitgever een prijsvraag waarmee ‘De ouders keerden niet terug’ en nog drie boeken gewonnen kunnen worden. Daarnaast wordt er drie exemplaren van Anne’s debuut op Facebook verloot. Voor deze acties kan men terecht op http://www.e-pulp.nl en http://www.facebook.com/epulppublishers. ‘De ouders keerden niet terug’ telt 256 bladzijden en is nu verkrijgbaar voor 12,50 euro. Meer informatie over deze Nederlandse auteur is te vinden op http://www.annevandoorn.be.