ALKMAAR - Na de film en de TV serie komt het succesverhaal van ‘ALL STARS’ ook naar de Nederlandse theaters. De musicalversie van het verhaal over vriendschap en onbezorgde voetbaluurtjes met muziek van Thomas Acda gaat op 14 oktober in première. Van 15 t/m 17 november is de voorstelling met bekende namen als Jim Bakkum, Lucas Hamming, Kees Boot maar liefst drie keer in TAQA Theater De Vest te zien.

Het verhaal
De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Maar inmiddels zijn ze 25 en is het leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, echtgenotes die niet meer braaf thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Op zondag vergeten ze alle zorgen, hebben ze tijdens het wekelijks potje het meest ongecompliceerde moment van de week en dezelfde gein als toen ze nog pubers waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op hun 500ste wedstrijd, wordt hun vriendschap echter op de proef gesteld. ‘ALL STARS’ is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap en volwassen worden.

Thomas Acda
Na het overweldigende succes van de musical De Marathon brengt theaterproducent KemnaSenf met ‘ALLSTARS’ opnieuw een oer-Hollandse film naar het theater. Thomas Acda, oud ploeggenoot van Swift Boys 8, schrijft samen met David Middelhof de muziek voor de musical.

Meer informatie en toegangskaarten
‘ALL STARS’ is vanaf september 2018 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Van 15 november t/m 17 november te zien in TAQA Theater De Vest, aanvang 20:15. Toegangskaarten kosten € 47,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, telefoonnummer 072- 548 99 99.