Bijna een maand eerder dan voorgaande jaren vindt op zaterdag 29 oktober het 17de FeelGood Festival plaats. Vanaf 15.30 uur zetten 14 regionale bands op twee podia Koekenbier op z’n kop met om 24.00 uur als swingende afsluiter DJ ll Disco. Ook dit jaar is er een middagprogramma voor kinderen dat begint om 15.00 uur.

Stichting FeelGood is er weer in geslaagd een zeer gevarieerd programma neer te zetten. De bands brengen een breed scala aan muziekstijlen maar één ding hebben zij gemeen: ze beklimmen allemaal belangeloos het podium. De sponsors, waaronder Grand Café Koekenbier, steunen het festival in natura of financieel en de vele vrijwilligers zijn de hele dag in touw om het festival vlekkeloos te laten verlopen. De opbrengst van dit music for music festival wordt zoals elk jaar gebruikt voor de aanschaf van muziekinstrumenten en -apparatuur voor regionale scholen en zorginstellingen.

Optredens

Het FeelGood Festival barst om 15.30 uur los in zaal Aikema met de Skager AC Band. Aansluitend staat om 16.00 uur Zeek D'Accoustique in het Grand Café op het podium, gevolgd door Almost Human, Dennis O'Bell, Acoustic Mix, So be it, HarK, Long Lost Ponies, Surprise Act, The Refs, Sons of The Lord, Mighty Mama, MOVE GA GA, Dender en DJ ll Disco. Het belooft een fantastisch festival te worden wat tot in de nachtelijke uurtjes door kan gaan.

Kinderprogramma

Om 15.00 uur begint het kinderprogramma. Tot 17.30 uur kunnen kinderen onder andere muziek¬instrumenten maken, koekjes bakken en hun gezicht laten schminken. Kortom, terwijl hun ouders beneden genieten van de muziek vermaken de kinderen zich boven.

Kosten ticket: 7 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen.

Voor het allerlaatste nieuws en programmaoverzicht: www.feelgoodfestival.nl.