ALKMAAR - Het 19e Feelgood Festival wat op 9 september georganiseerd zou worden in de Stadskantine Alkmaar kan helaas niet doorgaan. Vanwege een verhuizing van de Stadskantine richting het oude gebouw van Rijkswaterstaat langs het kanaal gaat deze al in augustus dicht. Voor de Stichting Feelgood die het festival jaarlijks organiseert om instrumenten te bekostigen voor zorginstellingen, scholen en wijkcentra is de annulering een bittere pil.

Op de website van het Feelgood Festival is de volgende verklaring afgegeven:

Tot ieders grote verdriet hebben de Stadskantine en Stichting FeelGood kort geleden te horen gekregen dat het op 31 augustus reeds einde Stadskantine is. Pogingen de tijdelijke vergunning met nog 2 weken te verlengen hebben helaas niets uitgehaald.

We hebben alle alternatieven die wij konden bedenken de revue laten passeren, maar hebben er geen gevonden, waarin we het FeelGood Festival #19 op 9 september door kunnen laten gaan

.Er zijn vergevorderde plannen om de Stadskantine op een andere locatie een vervolg te geven waarbij ook het FeelGood Festival weer hartelijk welkom is. 9 September gaat het natuurlijk niet meer worden, maar wij hebben goede hoop op het voorjaar van 2019.

Zodra datum en locatie bekend zijn zullen we dit laten weten via de (social) media en uiteraard onze website.

www.feelgoodfestival.nl