ALKMAAR - Op zondag 4 februari kunt u weer genieten van een intieme theatermiddag op en rondom de Platte Stenenbrug.

Het welbekende BrugTheaterFestival presenteert iedere eerste zondag van de maand OverBruggen; één of twee gratis voorstellingen in een intieme setting.

Kom op zondag 4 februari naar ‘OverBruggen.’

Met deze keer een kindervoorstelling in café De Koning en een muzikale voorstelling bij Heerlijk Nel.

Toneelgroep Spiegel speelt 'Doornroosje' om 13.00 en 14.00 uur in De Koning.
Een spannende maar vooral grappige kindervoorstelling (4 tot 12 jaar) Er is een prinsesje geboren en dat wordt groots gevierd. De baby wordt geshowed in café De Koning. Ze wordt overladen met geschenken, belangrijke gasten komen haar de beste wensen brengen. Maar dan wordt het feest verstoord door Odilia, de boze tovenares. Als dat maar goed afloopt!

Luuk Ransijn speelt 'Wat mij bezielt' om 13.30, 14.30 en 15.30 uur bij Heerlijk Nel
Muzikant en student aan Pact+ Amsterdam tot theatermaker speelt vanmiddag een compilatie uit zijn tweede muziektheatervoorstelling. In ‘Wat Mij Bezielt’ neemt Luuk het publiek mee in zijn gedachtes over zijn toekomstdromen. Door middel van zelfgeschreven liedjes vertelt Luuk hoe het voor hem is nog een leven voor zich te hebben. Hij bestudeert zijn helden en zoekt naar overeenkomsten tussen hen en zichzelf.

Speellijst OverBruggen 2017-2018

Wilt u weten welke voorstellingen nog meer geprogrammeerd staan op iedere eerste zondag van de maand? Kijk dan op onze website www.brugtheaterfestival.nl voor de speellijst of like ons op facebook/BrugtheaterfestivalAlkmaar en blijf op de hoogte.