ALKMAAR -  In de kerstvakantie is bij Artiance de familievoorstelling ‘Scrooge, een spookverhaal voor kerstmis’ te zien. Deze komische en muzikale bewerking van de klassieker ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens wordt gespeeld op 27, 28 en 29 december door een speciale productiegroep van Artiance.

Op 1 oktober vonden de audities plaats en hieruit werd een groep van 20 getalenteerde en gemotiveerde jongeren en volwassenen samengesteld. Ieder weekend werd er onder leiding van Eva Stam en Nienke Groenewege hard gewerkt en met heel veel plezier gerepeteerd aan dit kerstverhaal!

Ebenezer Scrooge is een bittere, gemene, steenrijke en bovenal zuinige zakenman die niet gelooft in de kerstgedachte. Hij is er van overtuigd dat het één grote commerciële hype is en doet dus niet mee aan de onzin die kerstmis heet. Ook al betekent dit dat de hele stad hem veracht en zijn onderbetaalde medewerkers ook deze kerst weer op kantoor zitten. Maar dit jaar krijgt Ebenezer Scrooge bezoek op kerstavond wat zijn visie op kerst wellicht zal veranderen…..

Voorstellingen in de grote zaal van Artiance:

27 december 19.00, 28 december 15.00 & 19.00 en 29 december om 15.00 & 19.00

Entree: € 12,- (tot 25 jaar € 8,-)

Kaartverkoop: www.artiance.nl/agenda/


Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, Alkmaar