ALKMAAR - Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan: het zijn de dingen die kinderen het allerliefste doen. In het dansconcert ‘Lepeltje Lepeltje’ van het Utrechtse gezelschap De Dansers wordt de ongeremde speelsheid van kinderen omarmd en juist sterk aangemoedigd. Want hoe fijn is het om je over te geven aan dat ene magische moment waarop je lijkt te zweven? ‘Lepeltje Lepeltje’, geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder, is op zondagmiddag 24 maart om 14.30 uur in TAQA Theater De Vest te zien

Acrobatiek en heel veel matrassen
Wat heb je nodig om je te laten vallen? Volgens De Dansers raakt dat iets essentieels, een wens die in iedereen zit, kleuter, volwassene, bejaarde. De voorstelling is dan ook zeker niet alléén leuk voor jonge kinderen. Het gaat over angst en durf, over vertrouwen, ongeremdheid, je veilig en/of vrij voelen. Het beeld dat de groep daarbij had was een ruimte vol matrassen. En een groep mensen die met elkaar de (vrije) val probeert te vinden. Dat is soms spectaculair en acrobatisch, maar soms ook juist heel intiem.

Meer informatie en toegangskaarten
‘Lepeltje Lepeltje’ van De Dansers is op zondag 24 maart om 14.30 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 9,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).