ALKMAAR - Renée van Wegberg en Charly Luske bij eerstvolgende ‘Zomersessies’

In de serie ‘Zomersessies’ staan in het weekend van 24 en 25 juli twee topartiesten op het toneel van de Grote Zaal: Renée van Wegberg en Charly Luske. Zangeres Renée van Wegberg brengt met haar concert ‘Renée doet de dames’ een ode aan Nederlandse zangeressen.

Met het hart op de tong
Na haar geprezen soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award-winnaar Renée van Wegberg ditmaal een ode aan Nederlandse zangeressen. Daarbij gaat ze op zoek naar het hart op tafel. Of op de tong. In bekende en onbekende Nederlandse parels vindt ze haar eigen emoties en muzikale herkenning terug. Denk aan liedjes van kleinkunsticonen als Liesbeth List en Conny Stuart maar ook van pop- en rockdiva’s als Anouk, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis komen voorbij. Een intiem theaterconcert met heel veel liefde voor muziek.

Akoestische ode aan George Michael
'The Story of George Michael’ is terug! Dit keer speelt Charly Luske met zijn fantastische band akoestisch “up close & personal”. In kleinere bezetting en met deels nieuw repertoire! Geniet in een intieme sfeer van al die geweldige songs van één van de beste zangers ooit.
George Michael zong het al: “these are the days of the open hand, they will not be the last”... Dit is inderdaad de tijd van verbinden en elkaar steunen. Het gaat nog wel even duren voor we weer terug kunnen naar ‘normaal’... We leven dus in bizarre dagen, maar muziek en theater zijn altijd een lichtpuntje geweest.

Over Zomersessies
In de serie Zomersessies spelen topnamen uit de theaterwereld elk weekend in juli en augustus in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest, in een bijzondere en intieme toneel-op-toneelsetting. Exclusief en op de huid van de artiest!

Meer informatie en kaartverkoop
Kijk voor het reserveren van kaarten en het complete programma van Zomersessies op www.taqatheaterdevest.nl. Kies bij het bestelproces op de website eventueel voor het boeken van een theatermenu voorafgaand aan de voorstelling of een borrelplankje na afloop.