ALKMAAR - Eten op Rolletjes strijkt dit jaar voor de tweede keer neer in Alkmaar! Van 8 t/m 10 juni 2018 toveren we het terrein rondom de gerenoveerde Gasfabriek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.


Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van o.a. lokale bandjes en DJ's!

Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

Entree & openingstijden
- Toegang is helemaal gratis. Wel betaal je eenmalig voor een milieuvriendelijk glas.
- De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan de Helderseweg 28, Alkmaar Autoverkeer: er is weinig parkeermogelijkheid dus verzoeken we je om met de fiets of lopend te komen. Toch met de auto? Er is een parkeerterrein naast de Gasfabriek.
- We verzoeken bezoekers vanaf het station om via de Helderseweg te lopen. De route is aangegeven met bordjes.
- De keukens zijn op vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend. Op zaterdag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.

Betalen
- Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen.
- De munten zijn NIET inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals. Let dus goed op wanneer je vlak voor het einde van het festival nieuwe munten koopt.

Glaswerk
- Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde.

* Foodtrucks (meedoen? stuur dan een mail; meedoen@etenoprolletjes.nl)
* Live muziek & DJ’s (meedoen? meedoen@etenoprolletjes.nl)
* Kidsvermaak
* De lekkerste speciaalbieren en wijnen

Openingstijden:
Vrijdag van 16:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur

Kijk voor meer informatie op www.etenoprolletjes.nl