ALKMAAR- Elf studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben voor hun eindproject een unieke escape room op wielen gebouwd: de Escape Truck. Aanstaande zondag 14 januari zal de Escape Truck van 10.00 tot 17.00 uur bij De Meent Bauerfeind staan. Met het thema ‘Food Truck Disaster’ is dit de eerste locatie waar de Escape Truck zal komen te staan. Op 21 januari staat de Escape Truck bij zwembad Hoornse Vaart.

De studenten van Escape Truck volgen de minor ‘Managen van Creativiteit en Innovaties’. Zij delen een passie voor spellen, puzzels en zichzelf uitdagen. Deze passie heeft ertoe geleid dat zij een 20 minuten durende escape room hebben gebouwd in een bus. Wat de Escape Truck onder andere zo uniek maakt, is dat hij verplaatsbaar is en dus bijna overal kan staan. Er kunnen twee spelers tegelijk deelnemen aan het spel met het thema genaamd ‘Food Truck Disaster’. Deelname aan het spel bedraagt € 5,- p.p.

Meer informatie
De Escape Truck is online te volgen op Facebook, Instagram en YouTube. Voor meer informatie kun je terecht op www.escape-truck.nl